Aleanca Kuq e Zi Protestë pranë Ministrisë së Jashtme

Aleanca Kuq e Zi Protestë pranë Ministrisë së Jashtme

 Aktivistë të Aleancës Kuq e Zi, protestuan në dyert e Ministrisë së Jashtme kundër qeverisë. Kreu i aleancës, Kreshnik Spahiu tha se qeveria me politikat e saj ka detyruar mijëra shqiptarë të largohen nga vendi.

Kreu i Aleances Kuq e zi, akuzoi qeverinë se po varfëron shqiptarët dhe kërkoi qe ajo t’u njohë të drejtën e votës të gjithë emigrantëve shqiptarë.

Mësohet se anëtarë të kësaj lëvizjeje kanë hedhur tymues në brendësi të ambjenteve të Ministrisë së Jashtme.
Aleanca Kuq e Zi Protestë pranë Ministrisë së Jashtme Aleanca Kuq e Zi Protestë pranë Ministrisë së Jashtme Reviewed by Oculus News on 12/20/2015 07:56:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.