9 Fotografi që nuk mund të Besohen

Dhoma "e lyer"


 Kjo dhomë është punuar nga një artist francez. Është pikturuar vetëm një anë e një dhome të një hoteli në Marsejë, ndërsa dhma tjetër është lënë totalisht e bardhë.

Duke pikturuar ujin


 Në fakt kjo varkë po ecën në një rrugë të tejmbushur me alga. Në fakt personi që i jep rremave duket si një artist që është duke pikturuar ujin.

Shtresa e kripës


 Kjo shtresë kripe ndodhet në Bolivi. Ngjan sikur dikush po ecën në qiell. Besoj se mund të mendoni që personi në foto po ecën në ajër!

Gropa në mes të qytetit


 Kjo gropë u hap në qytetin e Guatamalas në vitin 2010. Është rreth 20 metra e gjërë dhe 70 metra e thellë. Kjo shembje tektonike ka ndodhur në një formë çuditshërisht rrethore.

Anija mbi mal


Lulishtja "sferike"


Kjo mund të ngjajë si një strukturë sferike prej bari. Por në të vërtetë është vetëm një tokë e rrafshët me barë e ideuar me mjeshtëri. Mund të vëreni pemët dhe njerëzit në anë të barit. Ky "glob prej bari" gjendet në periferi të Parisit.

Pemët lineare


 Këto pemë janë krasitur për të dukur në të njëjtën linjë me qiellin. Duket si se janë prerë me preçizionin e duhur.

Stuhia e rërës

 Kjo stuhi e frikshme rëre ndodh mbi oqeanin e Australisë. Ka një pamje që në oqean mund të ngjallë frikën, duket si një re dallgë e madhe që më parë ka përmbytur ishuj.

Varka mbi ujin "e tejdukshëm"


Në fakt është thjeshtë një varkë mbi ujë në një gji të bregdetit italian. Për shkak të pastërtisë dhe tejdukshmërisë së ujtit, duket sikur varka gjendet në ajër.
Previous Post Next Post