Njerëz Famoz zbulojnë Sekretin - Ligji i Joshjes

Njerëz Famoz zbulojnë Sekretin - Ligji i Joshjes
Nga Kasim Khan
 Them se një ndër gjërat më interesante që kam mësuar është Ligji i Joshjes. Kur fillon dhe kupton fizikën kuantike, dhe afrohesh më shumë me anën shpirtërore, fillon e beson me të vërtetë se mendimet tuaja janë ekzaktësisht ato që kanë krijuar realitetin tuaj. Edhe personalisht, kur e kuptova këtë, fillova ta zbatoj në praktikë, dhe mund të them sinqerisht që fuknsionon. Duhet të besosh me të vërtetë në veten tënde, duhet të qëndrosh pozitiv dhe të mbash para syve se çfarë kërkon në jetë, dhe për sa kohë që qëllimet tuaja janë të sinqerta dhe etika punës ekziston, atëherë do jesh në gjëndje të realizosh, ose të "joshësh" çdo gjë që dëshiron.


Previous Post Next Post