Një Sekret Botërorë Financiarë zbulohet nga 12-vjeçarja (VIdeo)

Një Sekret Botërorë Financiarë zbulohet nga 12-vjeçarja
 Është vërtetë një epokë e pabesueshme në të cilën jetojmë. Mendoni për të gjithë revolucionet që kanë ndodhur përgjatë historisë njerëzore, kryesisht këto të viteve të fundit. Kanë ndodhur disa ndryshime të rëndësishme dhe kanë bërë që njerëzit të mbrojnë të drejtat e tyre e të ndryshojnë mënyrën e të pranuarit për të bërë gjërat. Në fund të fundit ky veprim na ka çuar aty ku jemi sot.

Pavarësisht se sa destruktivë dhe pranë zhdukjes mund të jemi, sërish kemi bërë gjëra të pabesueshme; fuqia e kreativitetit njerëzorë dhe e dashurisë e ka shfaqur veten e saj.

Është me të vërtetë frymëzuese kur dëgjon një vogëlushe tek flet për fakte të botës sonë, ashtu siç bën Viktoria në këtë video frymëzuese. Ajo jo vetëm që thotës se gjeneratat e reja nuk do të qëndrojnë në të njëjtat rryma të botës që jetojmë, por se duhet të shohim përtej atyre njerëzve që njihen si "ekspertë", për përgjigje kreative që i përgjigjen sfidave aktuale.

Viktoria flet se si funksionon me të vërtetë sistemi financiarë botërorë dhe se si është dizenjuar me qëllim për të skllavëruar njerëzit. Është me të vërtetë rrëqethëse kur dëgjon një vajzë vetëm 12-vjeçare që flet kaq lirshëm për sekretin e fshehur verbërisht për qindra vjet nga grup njerëzit që mendojnë në të njëjtën mënyrë, se kjo është bota më e mirë e mundshme.
Previous Post Next Post