Bukuroshja Shqiptare kurorëzohet Miss Gjermania 2015

Bukuroshja Shqiptare kurorëzohet Miss Gjermania 2015

 Bukuroshja nga Theranda është shpallur vajza më e bukur e Gjermanisë, duke lënë pas të gjithë konkurrueset tjera.

Albjona Muharremaj është vetëm 20 vjeë, dhe do të përfaqësojë Gjermaninë në mis bota 2015.

Bukuroshja Shqiptare kurorëzohet Miss Gjermania 2015

Konkursi u zhvillua të Shtunën në Mbrëmje, ku merrnin pjesë 18 bukuroshet nga 16 Lande dhe 4 regjione. Albjona Muharremaj më parë është zgjedhur gjithashtu edhe si përfaqësuesja e Kosovës në Miss Intercontinental 2014.
Previous Post Next Post