(Video) Bleona Qerreti "Topless" duke shijuar ujin e kripur

Në fakt është një këngëtare që prej disa kohësh ka filluar të shfaqë gjithnjë e më shumë në publik trupin e saj, qoftë përmes fotove artistike apo mënyrës së të veshurit, dhe ka arritur të tërheqë madje edhe vëmendjen e mediave të SHBA-ve. Edhe nëpër festivale të ndryshme Bleona Qerreti i kushton tej mase vëmendje shfaqjes së pjesëve të trupit të saj për të bërë për vete publikun. Madje një prej këngëve të saj që arriti një farë suksesi përmbante fraza rozë si "Ti nuk din as me ma lypë".

Në këtë video të bërë publike nga "Syri.net" Blenona shfaqet "toples" teksa del nga bregu në një plazh që nuk bëhet publik por që dallohet qartë se bëhet fjalë për bregdetin ranorë të Detit Adriatik, e gëzueshme, dhe bën dy rrotullime për të treguar format perfekte të trupit të saj.
Previous Post Next Post