Rrëzohen në skenë Andice Swanepoel dhe Pooja Mor, shpëtojnë me disa gërvishtje (VIdeo)


 Sfilata e modës Givenchy Pranverë/Verë 2016 u ka lënë shije të hidhur që do ta mbajmë mend gjatë dy modeleve të shquara me famë botërore, Candice Swanepoel dhe Pooja More, të cilat u rrëzuan ndërsa ishin duke performuar. Candice u pengua nga lidhëset e këpucëve duke shkelur mbi njëjën prej tyre. 24 vjeçarja u ndihmua menjëherë, por egoja e saj bëri që ta rrefuzojë ndihmën. Candice shpëtojë me vetëm disa të gërvishtura në gjunj.

Ndërsa Pooja u rrëzua ndërsa ishte duke zbritur shkallët, të cilat në fakt i zbriti duke rënë. Rrëzimi i Pooja-s ishte më i frikshëm por fatmirësisht arriti t'ia dalë me vetëm disa gërvishtje të lehta.

Ka të ngjarë që rrëzimi i tyre të ketë ardhur si rrezultat i këpucëve me taka të veçanta, dhe ka të ngjarë që stilistët e këtyre këpucëve të rishqyrtojnë edhe një herë modelin.
Rrëzohen në skenë Andice Swanepoel dhe Pooja Mor, shpëtojnë me disa gërvishtje (VIdeo) Rrëzohen në skenë Andice Swanepoel dhe Pooja Mor, shpëtojnë me disa gërvishtje (VIdeo) Reviewed by Oculus News on 9/13/2015 01:14:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.