Këndohet në Prishtinë Himni Kushtuar Nënë Terezës

.

 Në Prishtinë, të shtunën mbrëma u këndua himni kushtuar të famshmes Nënë Tereza, në përkujtim të 18 vjetorit të vdekjes së saj. 

Këndohet në Prishtinë HImni Kushtuar Nënë Terezës

 Himni që u këndua nga sopranoja shqiptare Inva Mula mban titullin e poezisë së Nënë Terezës “Lamtumirë”, që e shkroi vetë gjatë udhëtimit nga Irlanda për në Kalkutë të Indisë. 


Në manifestimin që u mbajt në Katedralen që mban e emrin e saj, morën pjesë përfaqësues vendas e ndërkombëtarë dhe artistë të shumtë shqiptar. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu. 
Këndohet në Prishtinë Himni Kushtuar Nënë Terezës Këndohet në Prishtinë Himni Kushtuar Nënë Terezës Reviewed by Oculus News on 9/06/2015 08:55:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.