Garë me Drona (Video)


Garë me Drona (Video)
Në këtë video të publikuar në datë 14 Tetorë të vitit 2014 nge CNN, shfaqen dronë profesional duke garuar. Mund të shihet qartë se sa shumë kanë evoluar dronët në manovrim dhe shpejtësi.

Manovrimi i dronit mundësohet me anë të një telekomande, një kamerë e vogël e cila montohet mbi trupit e droni, dhe një palë syze oculus që mundësojnë shikimin.


Kjo video e mrekullueshme është bërë në një qytet të Francës vitin e kaluar, ku u zhvillua edhe një garë me dronë nga 25 pilotë profesionistë nga e gjithë bota. 
Previous Post Next Post