Certifikohen 29 të burgosura për përfundimin e kursit të formimit profesional

Certifikohen 29 të burgosura për përfundimin e kursit të formimit profesional
  Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi, mori pjesë në ceremoninë e certifikimit të 29 grave të burgosura, të cilat morën pjesë në kurset e formimit professional.

Në aktivitetin e zhvilluar në qëndrën e formimit professional nr.4 , Klosi tha se “këto kurse profesionale si dhe certifikimi i ketyre garve, ka ardhur si pasojë e bashkpunimit të MMRS me Drejtorinë e Burgjeve”.

Sipas ministrit Klosi, tanimë pas përfundimit të kursit profesional dhe certifikimit të këtyre grave, pas përfundimit të dënimit, ato o të jenë të gatshme për punë, me një zanat të tyre.
Previous Post Next Post