Astrologjia, Numerologjia dhe Intuita e Psikikës - Gjuha e Fshehtë e Ditës së Lindjes

 Studimi i astrologjisë është pjesë e kulturës sonë njerëzore që daton rreth 2000 vjet më parë. Këto sisteme përpunuese hartografojnë pozicionet e Hënës, Diellit dhe yjeve në ditën e lindjes tënde, dhe besohet se jo vetëm që mund të shpjegojnë trajtat personale, por që mund të parashikojnë të ardhmen.

Astrologjia, Numerologjia dhe Intuita e Psikikës - Gjuha e Fshehtë e Ditëlindjes

Shumë nga ne janë familjarizuar me shenjat, dhe mund të gjejmë sinkronizim me trajtat që shpjegon horoskopi. Për shembull, unë jam Dash, dhe ndjej qe i përshatem karakteristikave që dalin për të - jam kokëfortë, ndershëm, dhe optimist deri në shkarje.

Sigurisht, në nivelin bazik, mund të jemi në gjendje të atribuojmë aspekte të personit tonë në çdo njërën nga 12 shenjat e horoskopit. Por duke gërmuar thellë në kuptimin e ditëlindjes sonë mund të dalin në pah detaje për atë se çfarë jemi në të vërtetë, në mënyrë surprizuese. Një libër që quhet "Gjuha e Fshejtë", zbulon kodin që nxjerrë në pah fjalorin e fshehtë të gjuhës që jeton në jetët tona.

Aty shkruhet:

Duke kombinuar astrologjinë, numerologjinë, dhe intuitën e pastër psikike, Gjuha e Fshehtë e datëlindjes është krejtësisht një kombinim unik që zbulon pikat e forta, dobësitë, dhe çështjet madhore të gjithkujtë, dhe jep këshilla praktike dhe orientim shpirtërorë.

Shumë njerëz dyshojnë se ditëlindja ndikon në personalitet dhe në mënyrën se si ne lidhemi me të tjerët. Mbas 19 vjetësh dhe tani me mbi 1 milion kopje të shitura, Gjuha e Fshehtë vazhdon të mahnisë lexuesit duke shpjeguar karakteristikat me të lindurit e një dite të caktuar. 366 profilet e personalitetit bazohen në numerologji, astrologji, në lojën e letrave "tarot", dhe vëzhgimet e më shumë se 14,000 njerëzve të Gary Goldschneider. Pikat e forta, të dobëta, dhe çështjet e përgjithshme tuajat do të iluminohen kur të pajiseni me udhëzime shpirtërore. Pasi të keni studiuar profilin tuaj, do jetë e vështirë të analizoni edhe atë të familjes, miqve, kolegëve dhe njerëzve të famshëm.

Raportet shkencore të personalitetit kanë provuar të jenë mbi 90% të sakta pas 21 vitesh, me anë të studimit të miliona njerëzve në një sërë gjuhësh të globit. Të dhënat vijnë nga studimi 40 vjeçarë empirik i Gary Goldschneider, të historive të jetëve të më shumë se 20,000 individëve, duke u analizuar ditën e lindjes.

Sipas përvojës sime, kam zbuluar që "Gjuha e Fshehtë" është habitshmërisht shumë e saktë, jo vetëm në përshkrimet intime të detajeve të fshehta të personalitetit tim, por edhe në aspektet më të shenjta të marrëdhënjeve të mija me njerëz të tjerë. Zbulojeni vetë duke vizituar faqen e tyre të internetit: http://www.thesecretlanguage.com/check/match.
Previous Post Next Post