Si të Bëheni të Famshëm në Facebook

Pyetje, gjithkujt?

Si Mund të Bëheni të Famshëm në Facebook
Një mënyrë e sigurtë për të marrë komente në Facebook arrihet duke postuar pyetje imponuese.

Shihni orën

Shihni orën

Mos harroni: Facebook-u është efektiv fundjavave, Twitteri gjatë ditëve të javës dhe Instagrami për vaktet e drekës jashtë apo në pushime.

Postoni dhe hiqni


Hiqini fotot dhe postet që nuk marrin "like" dhe komente gjysmë ore pasi i keni postuar.

Postoni me ritëm

Postoni me ritëm

Mos i irritoni njerëzit duke postuar më shumë se një apo dy herë në ditë.

Postoni me njerëz të famshëm

Postoni me njerëz të famshëm

Një foto juaj pranë një personi të famshëm është e destinuar të marrë një sërë "like", shpërndarje dhe komente.

Sheqerosini fotot tuaja
Sheqerosini fotot tuaja
Ekziston një arsye se përse Facebook pagoi një miljardë dollarë Instagramin - për t'i bërë fotot tuaja më të mira, për të marrë më tepër dashuri nga Facebook-u.

Poste të veçanta

Poste të veçanta

Mos postoni poste që i kanë postuar më parë të tjerët. Veçanërisht gjatë lajmeve të rëndësishme. Postoni sipas mënyrës suaj.

Ndajeni dashurinë

Ndajeni dashurinë

Duke komentuar, i bërë "like" dhe ndarë postet e njerëzve të tjerë, do të merrni më shumë dashuri nga Facebook-u. Është një ligj i universit, njerëzit./Oculus News
Previous Post Next Post