MS: Oraret e reja se kur mund të vizitohen Muzetë Kombëtare, Parqet Arkeologjike dhe Monumente të Kulturës

Përmes një njoftimi zyrtarë, Ministria e Kulturës njofton turistët dhe vizitorët për ndryshimin e orareve në Muzetë Kombëtarë Parqet Arkeologjike dhe Monumentet e Kulturës gjatë sezonit turistik: Parku Kombëtar, Butrint
E hënë  - E dielë: Orari 09:00 – 20:00
Kontakti:  cel: 0692436689
e-mail:  pkbutrint@yahoo.com
Kalaja e Beratit
E martë – E dielë :  Orari 09:00- 19:00
E Hënë -  Orari 09.00 – 17:00
Kontakti: Tel: +355 3232224
Cel: 0695186517
e-mail: agron.polovina@muzeumetberat.gov.al
Muzeu Kombëtar “Onufri” dhe Muzeu Etnografik, Berat
E martë – E shtunë:  orari 09:00 – 14:00  dhe 16:00 – 19:00
E dielë:  Orari 09:00 – 15:00
E Hënë – pushim
e-mail:beratmuseum@yahoo.com
Parqet Arkeologjike:  Amantia, Finiq, Orik dhe objektet e tjera të vizitueshme, Kalaja e Kaninës, Kalaja e Porto Palermos, Manastiri i 40 Shenjtorëve, Sinagoga, Kalaja e Himarës, Manastiri i Mesoptamit janë të hapura për turistët sipas oraririt të përcaktuar nga Ministria e Kulturës:
 E martë- E dielë: orari 9:00 - 14:00 ; 17:00 - 20:00
e-mail: drkkvlore@yahoo.com

Muzeu Arkeologjik, Durrës
Vizitat në Muzeu Arkeologjik Durrës: E martë- E dielë (e hëna pushim);
Orari:  09:00-14:00
Orari:  17:00-20:00
Numrat e kontaktit: 052 222 806 (Zyra DRKK Durrës)
0695679114 Përgjegjësi i Muzeut dhe Amfiteatrit
Kalaja Shkodër dhe Kalaja Lezhë  :
Çdo ditë: Orari 08:00 – 20:00
Numri i kontaktit për koordinimin e vizitave turistike:
0672240385; 0693176286
Muzeu Historik Kombëtar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”-Krujë
Orari: 09:00-14:00; 16:00-19:00 (Pushim e  hënë)
Tel: 051122225
e-mail:muzeu.gjkskenderbeu@yahoo.com
Muzeu Etnografik, Krujë:
Orari: 09:00-17:00 (Pushim e  hënë)
Tel: 051124485
Për të tjera institucione dhe qendra të trashëgimisë kulturore të vizitueshme, orariri i vizitave gjatë sezonit turistik veror 2015 është :
E martë – E dielë
Orari 9:00 – 14:00
Orari 17:00 – 20:00
E Hëna Pushim.
Previous Post Next Post