Merkel shumë shpejt në Ballkan
Sipas televizionit N1, i cili është thirrë  në burime nga qeveria gjermane dhe qeveria e Bosnje Hercegovinës, Merkel fillimisht do të vizitojë Tiranën dhe Beogradin, kurse më pas do të qëndrojë në Sarajevë, ku do të marrë pjesë në dërgimin e kufomave të bnaorëve të vrarë në masakrën e Srebrenicës.


Deri tani nuk është konfirmuar se kancelarja gjermane a do të qëndrojë edhe në Shkup. Gjermania ishte një nga vendet e para të Bashkimit Evropian që kërkuan hetim ndërkombëtarë për ngjarjet e Kumanovës.

The post Merkel vjen në Ballkan, anashkalon Shkupin appeared first on Fuqia e ndryshimit mediatik, zëri i atdheut dhe i patriotizmit shqiptar Nacional Albania.
Merkel shumë shpejt në Ballkan Merkel shumë shpejt në Ballkan Reviewed by Oculus News on 6/02/2015 08:43:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.