Këndohet Himni Kombëtarë në Shkup gjatë protestës antiqeveritare "Gruevski"

 Gjatë protestës së djeshme antiqeveritare në Shkup u kënduar himni shqiptarë. Ndërsa Himni shqiptarë këndohej, shumë njerëz të entuzijazmuar filluan të brohorisnin nga entuziazmi dhe emocionet e mëdha që gjenerohen kur sa herë dëgjohet Himni Kombëtarë. Për më tepër ndiqni videon në vijim:

Këndohet Himni Kombëtarë në Shkup gjatë protestës antiqeveritare "Gruevski" Këndohet Himni Kombëtarë në Shkup gjatë protestës antiqeveritare "Gruevski" Reviewed by Oculus News on 6/14/2015 08:52:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.