Google Prodhon Frigoriferin që Hapet me anë të Zërit

Jeni ulur në divan dhe përtoni të shkoni tek frigoriferi për të marrë një birrë? Kemi një zgjidhje edhe për këtë problem.

Për të festuar Ditën e Kanadasë, që është më 1 korrik, kompania kanadeze që merret me prodhimin e birrës, “Molson”, dhe Google kanë bashkëpunuar për të krijuar një frigorifer birre që mund të
Google Prodhon Frigoriferin që Hapet me anë të Zërit Google Prodhon Frigoriferin që Hapet me anë të Zërit Reviewed by Oculus News on 6/27/2015 10:41:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.