Fitore historike e Shqipërisë ndaj Francës, Cana: Po i afrohemi ëndërrës së madhe


"Duhet të mos humbasim përqëndrimin dhe të jemi me kembë në tokë. Ndeshja me Francën duhet të ruhet si një kujtim I bukur dhe të mbetet këtu, pasi rrugë e vështirë na pret përpara.

Shpresoj ta përjtoj kualifikimin, por si me mua si pa mua, Shqipëria një ditë do të kualifikohet në një Europian ose Botëror. Tani shpresojme të një barazim të Danimarkës me Serbinë ose në një fitore të danezëve për të qenë në një pozicion sa më të mirë në klasifikim”, deklaroi Cana.

Previous Post Next Post