31-Vjeçarja vetëshërohet me fruta nga kanceri, trondit mjekët, i dhanë të paktën 5 muaj jetë

31-Vjeçarja vetëshërohet me fruta nga kanceri, trondit mjekët, i dhanë të paktën 5 muaj jetë
Candice Mare Fox
Kur 31 vjeçarja Candice Mare Fox u diagnostikua me kancer të tiroides të stadit 4, doktorët i thanë se kishte 5 vjet jetë në dispozicion për të shijuar.

Në vitin 2011, Fox zbuloi një gjendër në qafën e saj, e cila rezultoi se ishte një kancer i tiroides. Pavarësisht trajtimeve të saj fillestare, kanceri nisi të përhapet në organet e tjera të saj.

Pasi pa dy miqtë e saj që vdiqën nga kanceri, ajo përcakti se ata nuk vdiqën për shkak të kancerit, por për shkak të trajtimit. Dhe praktikisht ajo vendosi të mos i nënshtrohet kimioterapisë. Doktorët e këshilluan, por Fox bëri vetë kërkime rreth këtij lloj kanceri, dhe vendosi të mos e lëndojë më trupin e saj.

Kështu, ajo nisi të konsumojë 3 ananasë për çdo ditë. Konsumojë edhe fruta të tjera si rrush, limona, mollë, banane dhe papaja. I eliminojë totalisht proteinat shtazore nga dieta e saj. 6 muaj më vonë, kanceri i tiroides i stadit të katërt, u zhduk plotësisht. Të shokuar, doktorët deklaruan se kanceri nuk ekziston më.

Fox deklaron: "E hoqa qafe kancerin duke mos e ushqyer. Mësova se "bromelain", që gjendet tek ananasi, kivi dhe papaja, e shkatërron shtresën proteinore të kancerit. Proteinat shtazore e ushqejnë kancerin, dhe kur konsumoja vakte të rënda, energjia e trupit tim kanalizohej në drejtim të tretjes së ushqimit, kështu që trupi nuk mund ta shëronte vetveten. Konsumova një sërë frutash, që më mundësuan të shëroj veten time nga kanceri. Jam e lumtur që jam gjallë. Kisha në dispozicion 5 vjet deri në 6 muaj. Nisa të konsumoj fruta me shumicë. Shpesh, nuk konsumojë gjë tjetër gjatë ditës, veç frutave."

Në përgjigje të këtyre rezultateve, shkenca thekson se "bromelain" e gjendur tek frutat, mund të "hajë" qelizat kancerogjene. Fox eliminojë gjithashtu kimikatet në jetën e saj, prëfshirë produktet kozmetike, ato kimike që shërbejnë për të pastruar shtëpinë dhe e la duhanin. Ajo gjithashtu bëri përpjekjet maksimale për të reduktuar stresin në jetën e saj. "Stresi, kimikatet, dhe produktet shtazore në origjinë e ushqejnë kancerin. Prandaj iu shmanga plotësisht," thekson Fox.

Më tej ajo shpjegon, "Ushqimi luan një rol të madh në jetën tonë, bashkë me ushtrimet e rregullta fizike, qëndrimet pozitive dhe anën shpirtërore. Frutat përmbajnë "bromelain," i cili është një element shumë i rëndësishëm dhe janë të ditura efektet pozitive të tij kundër kancerit.

Fox është një nga shembujt e shumtë që i ka kthyer kurrizin kancerit, duke e luftuar me mënyrën e vet./healthyfoodhouse/
Previous Post Next Post