Sot, Nata e Fundit e Eurovizion

 Sonte në mbrëmje është nata e fundit e Festivalit Evropian evenimentit më të madh të muzikës në botë. Transmetohet drejtpërdrejtë në oren 21:00  nga Viena Austri. Në të njejtën orë në Tiranë (Time zone: UTC/GMT +1 orë) Në Eastern Time SHBA, ora 15:00.

Në skenë do të konkurojnë fituesit e dy netëve të para, Austria që ishte fituesja e vjetëshme si dhe shtetet financuese, Gjermania, Mbreteria e Bashkuar, Spanja, Italia dhe Franca dhe Australia. Mbas hedhjes së shortit për pjesemarrjen, paraqitja e konkuruesve në natën finale do të jetë:

Slovenia
France
Israel
Mbreteria e Bashkuar
Armenia
Lituania
Serbia
Norvegjia
Suedia
Qipro
Australia
Belgjika
Austria
Greqia
Mali i Zi
Gjermania
Polonia
Latvia
Rumania
Spanja
Hungaria
Gjeorgjia
Azerbaxhan
Rusia
Shqiperia
Italia
Sot, Nata e Fundit e Eurovizion Sot, Nata e Fundit e Eurovizion Reviewed by Oculus News on 5/23/2015 01:54:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.