Shoferi tenton të korruptoi rrugoren me 1000 lekë, arrestohet

Tentoi t’i japë para efektivit të qarkullimit rrugor, arrestohet në Tiranë drejtuesi i mjetit. Sipas të dhënave, Saimir Ademi është ndaluar nga patrulla e policisë dhe gjatë kontrolli është konstatuar se ishte në kundërshtim me rregullat e kodit rrugor.

Si pasojë, efektivët e policisë i kanë komunikuar masën administrative që pritej të ndërmerrej ndaj tij. Për të shmangur një gjë të tillë, Ademi i ka dhënë 1000 lekë në këmbim të favorit, por është arrestuar menjëherë pas këtij gjesti korruptiv.

Ky është rasti i 30 i arrestimeve të korrupsionit aktiv të drejtuesve të mjeteve që tentojnë tu japin ryshfet punonjësve të policisë.
Shoferi tenton të korruptoi rrugoren me 1000 lekë, arrestohet Shoferi tenton të korruptoi rrugoren me 1000 lekë, arrestohet Reviewed by Oculus News on 5/10/2015 06:13:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.