Kosova njihet nga Antigua dhe Barbuda

Shtetet Antigua dhe Barbuda ka njohur pavarësinë e Kosovës.

Lajmi është konfirmuar nga ministri i Jashtëm, Hashim Thaçi.

“Njohja e Republikës së Kosovës nga shtetet dhe organizatat ndërkombëtare nuk ka të ndalur”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Antigua dhe Barbuda është një vend me dy ishuj që shrihet në Detin e Karaibeve.
Previous Post Next Post