Elhaida Dani çon Shqipërinë në finalen e "Eurosong"


 Shqipëria është kualifikuar për finalen e Eurosong. Përveç Shqipërisë sonte janë kualifikuaredhe Armenia, Rusia, Rumania, Hungaria, Greqia, Estonia, Gjerorgjia, Serbia dhe Belgjika.

Ndërkohë, bazuar në performancën e vitit të kaluar, automatikisht në finale janë kualifikuar edhe Austria, Britania e Madhe, Spanja, Gjermania, Franca, Australia dhe Italia.
Elhaida Dani çon Shqipërinë në finalen e "Eurosong" Elhaida Dani çon Shqipërinë në finalen e "Eurosong" Reviewed by Oculus News on 5/20/2015 10:17:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.