Administrimi i territorit, mjedisi dhe ekonomia, temat kryesore të fushatës zgjedhore


Në Tiranë, fushata zgjedhore po zgjerohet përditë e më shumë. Drejtuesit e dy partive më të mëdha politike po takohen me qytetarë në shumë krahina. Vështirësitë ekonomike janë në qendër të bisedave, më pas edhe tema që lidhen me mjedisin dhe administrimin e territorit.


Administrimi i territorit, mjedisi dhe ekonomia, temat kryesore të fushatës zgjedhore Administrimi i territorit, mjedisi dhe ekonomia, temat kryesore të fushatës zgjedhore Reviewed by Oculus News on 5/02/2015 10:13:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.