Tiranë, policia kap në flagrancë 13 shoferë

Policia Rrugore në Tiranë arrestoi ditën e djeshme në flagrancë 13 drejtues automjetesh për shkelje të Kodit Rrugor.

Sipas njoftimit për shtyp të Drejtorisë së Policisë së Shtetit, 11 prej të arrestuarve u ndaluan për drejtim automjeti në gjendje të dehur dhe 2 për drejtim automjeti pa leje drejtimi.


DPSH bën të ditur se do të vijojë puna e Policisë Rrugore për rritjen e sigurisë rrugore dhe ndëshikimin e shkeljeve të Kodit Rrugor.
Previous Post Next Post