Prezantohet Strategjia e Peshkimit


Ministri-Panariti-vizitë-në-Francë-merr-pjesë-në-Panairin-Ndërkombëtar-të-Bujqësisë-466x35017-266x2003-266x200

Strategjia e Peshkimit në Shqipëri, e përgatitur nga delegacioni i  BE-së dhe ekspertë të bujqësisë, u prezantua sot në Tiranë.

Ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti tha se do të hidhen bazat për zhvillimin e qëndrueshëm të këtij sektori, pasi është sfidë e qeverisë të zhvillojë këtë sektor në bazë të një strategjie të mirëkonsultuar me grupet e interesit përpara se të vihet në zbatim.


“Një sektor nuk mund të zhvillohet pa u mbrojtur nga paligjshmëria, dhe ky është hapi i parë që kemi filluar ta hedhim, pasi jemi të vendosur të ndalojmë veprimtarinë kriminale, peshkimin me dinamit dhe eksploziv”, theksoi ministri Panariti.
Prezantohet Strategjia e Peshkimit Prezantohet Strategjia e Peshkimit Reviewed by Oculus News on 4/15/2015 02:05:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.