Shkarkohet drejtori i Hetimit në Dogana pasi nuk kishte arsimin e duhur


Drejtori i Hetimit në Dogana, Artur Sejati është larguar nga ky post dhe në vend të tij është emëruar Elvis Koka. Largimi i Sejatit është bërë për shkak të mungesës së arsimit përkatës dhe në kuadër të reformimit të administratës doganore.

Artur Sejati ishte emëruar në postin e drejtorit të hetimit në dogana në kohën e qeverisë së djathtë.
Shkarkohet drejtori i Hetimit në Dogana pasi nuk kishte arsimin e duhur Shkarkohet drejtori i Hetimit në Dogana pasi nuk kishte arsimin e duhur Reviewed by Oculus News on 4/28/2015 10:47:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.