Ndrec Doda i PS-së dhe Gjergj Prenga i PD-së konfirmohen rilavë për Bashkinë e Mirditës


Partia Demokratike ka zyrtarizuar si kandidat të saj për kryetar Bashkie në Mirditë, Gjergj Prengën.

Njoftimi është bërë mbrëmjen e sotme nga selia blu. Po në ditën e sotme, Partia Socialiste zyrtarizmi kandidatin e saj në Mirditë.

Ai është Nderc Doda, aktualisht prefekt në Qarkun e Lezhës. Prenga do të përballet me Dodën në zgjedhjet lokale të 21 qershorit.

Ndrec Doda i PS-së dhe Gjergj Prenga i PD-së konfirmohen rilavë për Bashkinë e Mirditës Ndrec Doda i PS-së dhe Gjergj Prenga i PD-së konfirmohen rilavë për Bashkinë e Mirditës Reviewed by Oculus News on 4/17/2015 10:43:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.