Dokumentari, Amy Winehouse flet për frikën nga fama

Një dokumentar i ri mbi jetën e këngëtarës së ndjerë britanike, Amy Winehouse, përmban edhe pamje të saj kur ka qenë më e re duke disktuar rreth frikës nga fama.

Disa prej këtyre pamjeve kanë qenë pjesë e trailerit që është transmetuar gjatë kësaj jave.

Fituesja e gjashtfishtë e çmimeve Grammy, ka vdekur para katër vjetësh në Londër në moshën 27 vjeçare, nga një helmim i shkaktuar nga alkooli.

Winehouse, gjatë tërë karrierës së saj ka pasur probleme nga konsumimi i tepruar i alkoolit dhe abuzimit me narkotik./rel/

Previous Post Next Post