5 Sytë më të Bukur në Botë

 5. Elizabeth Taylor


Aktore britanike dhe humaniste, ishte një grua që thjeshtë, kishte sy të bukur. Ajo ka fituar çmimin "Oskar" si aktorja më e mirë në rolin kryesorë, dhe njihet si një ikonë e filmit dhe e modës.

4. Audrez Hepburn


Dame Elizaveth Rosemond Taylor, e nisi karrierën si aktore që fëmijë dhe u bë e famshme në "epokën e artë" të hollivudit. Ajo kishte sy blu të gjallë. Fitoi si aktorja më e mirë tek filmat "Kush ka frikë nga ujku i Vitxhinias," dhe "Flutura."

3. Kristen Stewart 


E njohur si Bella Swan, sytë e aktores amerikane janë të mrekullueshëm dhe mbresëlënës që mund të hutojnë çdo mashkull.

2. Angelina Jolie


 Aktorja e njohur amerikane ka sy "vrasës", të cilët i përshaten plotësisht buzëve të saj magjike. Ajo është gjithashtu një talent i lindur dhe ka fituar disa çmime, përfshirë "Golden Globe", "Academy Award" dhe "Screen Actor Guild Awards".


1. Aishwarya Rai

Aishwarya Rai

Një grua e bukur që e nisi si modele përpara se t'i hynte aventurës së kinemasë. Është një aktore indiane që fitoi mis botën në 1994. Në vitin 2004, ajo u përcaktua nga revista "Time" si një ndër njerëzit më me influencë në botë. Sytë e sajë janë sytë më të bukur, që mund të keni parë.
Previous Post Next Post