10 militantë të ISIS përdhunojnë 9 vjeçaren, e lënë shtatzënë dhe e lirojnë për të shpresuar Parajsën

Një vajzë nëntë vjeçare, që ishte marrë peng nga ISIS, ka ngelur shtatzënë pasi ishte përdhunuar nga 10 militantë të ISIS-it në veri të Irakut. Zyrtarë të organizatave humanitare në Irak thonë se vajza nëntë vjeçare Jazidi ka përjetuar abuzim të tmerrshëm seksual në duart e militantëve ISIS në Irakun verior

Ajo është liruar bashkë me pjesëtarët e tjerë të minoritetit Jazidi, pas gati një viti që mbaheshin peng nga militantët e ISIS, raporton Daily Mail.

Gratë dhe vajzat e reja mbahen si skllave seksi dhe objekte që përmbushin epshet kafshërore të militantëve të ISIS.

Këtë javë, më shumë se 200 gra, fëmijë dhe të moshuar jazidi u liruan afër Kirkukut në veri të Irakut, pasi në qershor të vitit të kaluar ishin marrë peng nga militantët. Këtu vlen të theksohet se këta njerëz të liruar nga militantët pervers të ISIS, janë liruar për arsye ekonomike dhe medemek doktrinare, pasi nëse ata vrasin një femër, nuk shkojnë në Parajsë, dhe nëse e përdhunojnë dhe e poshtërojnë, kanë një mundësi për të shkuar në Parajsë, sipas doktrinës së tyre preverse.
Previous Post Next Post