10 Foto virale që rezultuan të Gënjeshtërta

Nuk mund t'i besoni çdo gjëje që shihni në rrjet. Këto kohë fotoshopi e shumë të lehtë që të manipulojë çdo fotografi. Thjeshtë hidhini një sy këtyre fotove virale, që në fakt janë të gënjeshtërta.

1. Ky djalë po fle në mes të varreve të prindërve të tij
Ky djalë po fle në mes të varreve të prindërve të tij
Në fakt kjo foto është pjesë e projektit artistik të 25 vjeçarit Abdul Aziz al-Otaibi nga Arabia Saudite. Ai donte të tregonte se si fëmijët i dashurojnë në përjetësi prindërit e tyre. Sipas tij, kjo s'ka lidhje me krizën në Siri.


2. Ky burrë po bënte maska vdekje për ushtarët e rënë në Luftën e Parë Botërore 
Ky burrë po bënte maska vdekje për ushtarët e rënë në Luftën e Parë Botërore
Në realitet, ky burrë po bënte maska vdekje për ushtarët që i mbijetuan luftës, por me deformime serioze në fytyrë.


3. Këto bimë ngjyrë vjollcë anash një lugine të ngushtë në Skoci
Këto bimë ngjyrë vjollcë anash një lugine të ngushtë në Skoci
Në fakt, kjo fotografi është bërë në Zelandën e Re, dhe më pas është modifikuar me fotoshop


4.Një foto e dritave të Veriut në Alaskë
Një foto e dritave të Veriut në Alaskë
Siç mund të shihet edhe në të djathtë, kjo është një foto e "Orion Nebula," e përafruar në një mal. Jeddaka, artisti devijant, është përgjegjës për këtë foto.


5. Ky turist bëri një foto pak sekonda më parë se avioni të godiste ndërtesën në 11 Nëndorë, dhe dikush gjeti kamerën e tij
Ky turist bëri një foto pak sekonda më parë se avioni të godiste ndërtesën në 11 Nëndorë, dhe dikush gjeti kamerën e tij
Ka shumë gjëra që nuk shkojnë me këtë foto, për të qenë e vërtetë. Në fakt, pas disa kohësh, personazhi në foto u identifikua si Peter Guzli, hungarezi që e konfirmojë që kjo është një foto e gënjeshtërt.

6. Kjo është një foto e cunamit që preku Indinë në vitin 2004
Kjo është një foto e cunamit që preku Indinë në vitin 2004
Jo, nuk është kështu. Ky është bregdeti i Kilit, ku dallgët janë modifikuar me fotoshop.


7. Dikush bëri një foto në çastet e fundit të përplasjes së Air France 447, mbi Atllantik
Dikush bëri një foto në çastet e fundit të përplasjes së Air France 447, mbi Atllantik
Në relitet, kjo është një skenë nga filmi "Të humburit".

8. Ishulli yll combo
Ishulli yll combo
Në realitet kjo është një foto e ishullit havajan Molokini. Ylli është vënë me fotoshop.

9. Kjo foshnjë po shtyn me këmbë barkun e nënës së saj
Kjo këmbë po shtyn barkun e nënës së tij
E vërteta është se kjo gjë është e pamundur fizikisht. Ekzistojnë shumë shtresa muskujsh në bark mes uterus dhe abdomen.

10. Ky është një shalqi ngjyrë blu që rritet në japoni, dhe mund të ndryshojë shije ndërsa e konsumoni
Ky është një shalqi ngjyrë blu që rritet në japoni, dhe mund të ndryshojë shije ndërsa e konsumoni
Nuk ekziston shalqiri ngjyrë blu, apo çdoloj shalqiri që ndryshon ngjyrë. Ky është thjeshtë një shalqi që është bërë fotoshop.

Previous Post Next Post