Gjobiten 4 lokale për mosrespektimin e ligjit “Antiduhan”

Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor në Tiranë pasi ka kryer një sërë inspektimesh në lokale e ambiente të tjera të hapura gjatë natës në qytetin e Tiranës ka bërë me dije se janë marrë masa administrative me vlerë totale 1 200 000 lekë të reja.

Në 17 inspektime që inspektorët kanë kryer gjatë mbrëmjes së djeshme në lokale, kafe e ambiente të tjera publike, u konstatua dhe u morrën masa për 4  objete të cilat nuk e respektonin ligjin e njohur më së shumti si ligji “Antiduhan”.


Pas ispektimit dhe masave të marra pë 4 subjektet që kanë shkelur ligjin, edhe Kryeinspektor i Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor dega Tiranë Gjergji Koja u shpreh se ‘Inspektorati Shtetëror Shëndetësor, dega Tiranë është i vendosur të zbatojë në mënyrë të barabartë për të gjithë ligjin Nr. 9636 dt. 06. 11. 2006 i ndryshuar ‘Për mbrojtjen e shëndetit nga produktet e duhanit’ dhe gjithashtu të ndjekë në mënyre konstante zbatimin e tij’.
Previous Post Next Post