Vjedhin 200 mijë euro, arrestohen 4 punonjës banke

Katër ish-zyrtarë të një filiali banke në zonën e Kamzës janë marrë të pandehur, pasi ka rezultuar se ata kanë fallsifikuar një sërë dokumentash ku me anën e tyre janë vjedhur rreth 200 mijë euro.

Dosja e njësisë hetimore Task-Forcë, pranë prokurorisë së Tiranës ka mbëritur në gjykatë në datën 12 shkurt 2015 dhe ka si të pandehur shtetasen Anila Aliaj, Dritan Luça, Ema Baku dhe Nefir Petritaj.

Të katër të pandehurit janë ish-punonjës banke ndërkohë që ndaj tyre prokuroria ka ngritur akuzën e “Vjedhjes në bankë”, “Pastrim të produkteve të veprës penale” dhe “Falsifikim të dokumentave nga personi që ka për detyrë lëshimin e tij”./shqiptarja/
Previous Post Next Post