(Video) 3 burra u vjedhin ushqimin 15 Luanëve të Uritur

Për shumicën e njerëzve, mjafton vetëm mendimi i një kopeje prej 15 luanësh të uritur që sapo kanë shqyer një buall, dhe me mend, do t'ia mbathnin me të katra. Por siç edhe kjo video e tregon, në terrenin vrastarë të Afrikës ushqimi nuk është i lehtë për t'u gjendur.

Pabesueshmërisht, prej disa kohësh, tre burra ua vjedhin rregullisht ushqimin luanëve, siç e demonstron edhe kjo video, që ka tërhequr edhe vëmendjen e BBC-së, një prej mediave më prestigjioze ndërkombëtare.

Anëtari më i vjetër i grupit që është 65 vjeç e udhëheq grupin drejt 15 luanëve të uritur. "Treshja e Muskultjerëve", që në fakt në këtë video terrorrizon shumë nga ne, terrorizoi edhe luanët, dhe ia vodhi një copë të mirë mishi.

Ata ecën të vendosur dhe me vetëbesim të tepruar ndoshta, si një trup i vetëm, dhe frikësuan njëherësh 15 mbretër të xhunglës, që ishin në kulmin vaktit të tyre, dhe ia vodhën një pjesë të mirë ushqimi.

Në fakt, kjo video konfirmon edhe njëherë që njerëzimi ka evoluar duke punuar kryesisht me mend, dhe jo me forcë.
Previous Post Next Post