Promovohen në Hagë vlerat kulturore shqiptare


islami

Ambasada e Shqipërisë në Hagë në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Turizmit të Shqipërisë të përfaqësuar nga Drejtoresha e Përgjithshëm Julinda Dhame, artistët Alket Islami dhe Igli Pusina përuruan ekspozitën “ Shqipёria, kandidate e BE, nga Ajri dhe Uji ”.

Ekspozitata është hapur nё House of Europe dhe ambjentet e Ambasadёs Shqiptare nё Hagё.


Ambasada sqaron se ekspozita nё House of Europe do tё qёndrojё e hapur deri nё datё 16 Shkurt 2015, ndёrsa ekspozita nё ambjentet e Ambasadёs deri nё datё 1 Prill 2015.dhame

Ekspozita synon të promovojë vlerat turistike e natyrale të Shqipërisë duke ofruar një panoramik të gjerë të bukurive të saj natyrore.

Të gjithë shqiptarët që jetojnë në Hollandë ose në afërsi të Hagës të cilët duan të vizitojnë këtë ekspozitë kjo është adresa e saj : Korte Vijverberg 5/6. 2513 AB, Den Haag.
Previous Post Next Post