Arrestohet mjeku, merrte 50 000 lekë për një KEMP


Arrestohet mjeku, merrte 50 000 lekë për një KEMP

Thoma Koçi me akuzën e korrupsionit pasiv pas një sërë kallëzimesh të marra nga qytetarë të ndryshëm të cilëve Koçi u kishte kërkuar para në këmbim të Dhënies së vendimit për përcaktimin e shkallës së invaliditetit.

Thoma Koçi ishte mjek në spitalin Rajonal të Vlorës por njëkohësisht ishte edhe Kryetar i Komisionit të Mjekëve për Caktimin e Aftësisë së Punës. Nën kushtet e flagrancës pasi një qytetar kishte dhenë ryshfet prej 50 mijë lekësh në këmbim të një vendimi invaliditeti, policia ka ndërhyrë për të bërë arrestimin dhe për të përfunduar operacionin e koduar “Bluzat e pastra”.

 Po ashtu nga kontrolli personal i ushtruar ndaj Koçit janë gjetur edhe 1 823 200 lekë të reja të ndara në shuma të ndryshme dhe të vendosura në zarfe, si dhe 350 Euro, të cilat dyshohet se i kishte përfituar nga raste të tjera korruptive.
Previous Post Next Post