(Foto) Ngrin Liqeni i Pogradecit

Ngrin Liqeni i Pogradecit
Ngricat vazhdojnë të mbulojnë vendit, por ka raste kur me ato mund të krijohet edhe art. Stalaktitet e krijuara nga temperaturat e ulëta, i kemi parë shpesh si pamje madhështore nëpër botë.

Por këtë mundësi tashmë e keni edhe në bregu e liqenit të Pogradecit. Në foto shihni sesi dallgët e liqenit janë kthyer në akull.
Ngrin Liqeni i Pogradecit

Pavarësisht kësaj ngricat e tepërta në juglindje të vendit dhe jo vetëm, kanë krijuar vështirësi në qarkullimin e njerëzve dhe mjeteve.

Aksi Qafë-Thanë rezulton ende problematike, ndërsa rekomandohet që automjetet e tonazhit të rëndë të mos udhëtojnë në këtë aks.
Previous Post Next Post