Erion Veliaj: Marrin 35 dollarë fëmijët në nevojë që ndjekin shkollën

Ministri i Mirëqenies Sociale, Erjon Veliaj përmes rrjeti social “Facebook” kujtoi edhe njëherë nismat e ndërmarra për t’iu ardhur në ndihmë familjeve në nevojë.

Përveç faktit të bërë të ditur tashmë se ndihma ekonomike do të merret vetëm nga gratë, do të përfitojnë edhe 35 dollarë fëmijët e familjeve që ndjekin shkollën dhe që vaksinohen.

Previous Post Next Post