8 shenja që tregojnë se keni një "lidhje serioze" me smartphone-in tuaj

1. Kur ndonjëherë harroni se ekziston edhe një botë tjetër rreth jush
 2. Kur nuk provokoheni kurrë nga flirtimet e jashtme
3. Kur jeni pranë dhe ndiheni të distancuar nga romanca dhe pasioni
 4. Kur jeni të shoqëruar me plot njerëz dhe ndiheni sikur të ishit vetëm ju dhe smartfoni juaj
5. Kur ju dhe smartfoni juaj i bën “shoqëri të tjerëve”, dhe nuk flisni për asgjë tjetër
6. Kur ndonjëherë ju duhet t’i fshiheni njerëzve që s’ju kuptojnë
7. E dashuroni edhe më shumë telefonin tuaj kur e kuptoni se është i mirë edhe per fëmijët
8. Kur familja nuk ju gjykon, sepse edhe ata janë të dashuruar me smartfonin
.
Previous Post Next Post