(Video) Çfarë ndjenjash, kur të gjurmon Peshkaqeni 4 metra i gjatëPa më të voglin paralajmërin, një gojë e madhe thithëse plotë dhëmbë të frikshëm hapet para teje. Nofullat e tmerrshme ju kafshojnë vetëtimthi, dhe e vetmja gjë që shihni janë substanca ngjitëse, grykë dhe një boshllëk të qullët në stomak. Kështë ndihesh kur kafshohesh nga peshku më i rrezikshëm i Oqeanit. Kjo video mahnitëse me një peshkaqen të madh të bardhë është bërë nga një kamera të vendosur mbi një fokë të improvizuar të lidhura prapa një varke të vogël. Peshkaqeni 4 metra i gjatë po qëndronte shumë afër kur kafshoi pa më të voglin paralajmërim "fokën". Fatmirësisht, varka nuk u përmbys; i vetmi dëm që peshkaqeni bëri ishte një gërvishtje në xhamin e kamerës. Ky është vetëm një shekmbull i jetës nënujore, filmuar nga zhytësi dhe kameramani 68 vjeçar, Charles Maxwell, i cili jeton në Keip Taun, Afrika e Jugut.
Previous Post Next Post