(Video) Babai i jep djalit lëng marijuane dhe kanabisiKy është një videoklip i shkurtër nga dokumentari "The Culture High", që sheh të dy anët e medaljes së përdorimit të marijuanës. Kjo video është një shembull i përkryer që tregon se si mund ta përdorim vendin tonë si një farmaci.
Në vend që të marrë 22 kokrra medikamenti me përbërje marijuane në ditë, ky baba i jep djalit të tij ekstrakt marijuane. Rezultatet flasin vetë.

Duhet të fillojmë të përdorim vendin tonë edhe në aspektin mjekësorë dhe ta bëjmë lehtësisht të aksesueshëm për publikun. Ekzistojnë njerëz që vuajnë nga sëmundje të panumërta, të cilat mund të trajtohen me bimë natyrore. Shqipëria ofron lamirshmëri të gjerë të bimëve medicinale, po të kemi parasyshë që përfaqëson më shumë se 28 përqind të bimëve të Europës, kur zë vetëm 0.028 përqind të territorit të saj. Pra, në Shqipëri rritet rreth një e treta e bimëve që rriten në të gjithë Europën, në një kohë që territori i Shqipërisë është rreth njëmijë herë më i vogël se territori i Europës. Këtu duhet theksuar edhe fakti që bimët medicinale të Shqipërisë eksportohen gjerësisht në SHBA dhe plotësojnë nevojat e një përqindjeje të konsideruar të tregut amerikan.
Previous Post Next Post