(Video) Muzika shqiptare lëndë në universitetet e SHBA-ve(Video) Muzika shqiptare lëndë në universitetet e SHBA-ve
Në fakultetin e muzikës së universitetit publik të Montclair-it, në Nju Xhersi, tani mund të studiohet muzika shqiptare. Me studentët amerikanë punojnë dy emra të njohur: Raif Hyseni dhe Merita Halili.
.
(Video) Muzika shqiptare lëndë në universitetet e SHBA-ve (Video) Muzika shqiptare lëndë në universitetet e SHBA-ve Reviewed by Oculus News on 11/23/2014 12:34:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.