(Video) Google befason sërish: filmon mbi gamile shkretëtirën e Emirateve të Bashkuara Arabe

 Në përpjekjet e google për të parë disa nga vendet më të pabesueshme në botë, kompania edhe një herë ka tejkaluar kufijtë.


Këtë herë google është duke përftuar një pamje panoramike të shkretëtirës Liua në Emiratet e Bashkuara, duke regjistruar rrugët përmes një kamere të vendosur prapa një gamile.

Panorama e regjistruar nga kjo kamer është mahnitëse dhe tregon në fakt se sa e gjerë mund të jetë shkretëtira.

Google i ka vendosir imazhet e përftuara në gjshti panorama të ndryshme, duke nxjerrë në pah një rajon të veçantë të shkretëtirës Liwa. .
Previous Post Next Post