Shqiptarja Saranda Maliqi‏ finaliste në "Miss Zvicra 2014"

Miss Zvicra 2014 mbahet sonte, e shtunë, e finaliste është edhe shqiptarja Saranda Maliqi. Maliqit i nevojitet e edhe kërkon ndihmën e secilit, përmes votimit.
Ajo thotë se një rrugë pothuajse 1-vjeçare drejt këtij titulli pati shumë mund dhe sfida. Mirëpo, sipas saj, mbështetja i ka ndihmuar shumë që t’i tejkaloj këto sfida, çka edhe jam shumë mirënjohëse.

Finalja e Miss Zvicra mbahet sonte, e shtunë, 11. tetor, në ora 20.15 dhe transmetohet drejtpërdrejt në SAT1 Schëeiz dhe Rouge TV.

Njerëzit mund të më votojnë përmes numrit të telefonit 0901 54 45 05. Ashtu edhe mund të dërgojnë SMS me 05 në numrin 377.

Maliqi është me prejardhje nga komuna e Gjilanit dhe Kamenicës. Ka vite që është zhvendosur në Prishtinë.

Që nga mosha 3-vjeçare jeton së bashku me familjen në Schönenëerd në kanton të Solothurnit në Zvicër. Është 23 vjeçare.

Maliqi punon në Komunë, është zyrtare e lartë dhe përgjegjëse për nxënësit që e kryejnë pjesën praktike.

Kohë më parë është deklaruar se ëndrra e saj është ta krijoj një emision të sajin të cilin do ta modelonte vetë.
Previous Post Next Post