Presidentit rumun fal nënën e 5 fëmijëve që vodhi në një shtëpi


Presidentit rumun fal nënën e 5 fëmijëve që vodhi në një shtëpi


 Ajo ishte ndaluar për mësymje dhe vjedhje të rëndë, pasi vodhi një celularë nga një shtëpi, raporton zyra e shtypit e presidentit të Rumanisë, Traian Basescu.

Sipas zyrës së shtypit, vendimi i presidentit u mor në kuadër të kontekstit human, pasi fëmijët e Tanës janë nga 2 deri në 12 vjeç, dhe se ajo është e sëmurë mendërisht, raporton agjencia telegrafike rumune AGEPRESS.

Previous Post Next Post