Kritikuesi i Vladimir Putinit kërkon azil politik në Britaninë e Madhe Kritikuesi i politikave të Kremlinit, Aleksei Navalny , ka kërkuar azil politik në Britani të Madhe.

Lajmin e ka bërë të ditur sot përmes rrjetit social Twitter,  Vladimir Ashurkov, drejtor ekzekutiv i fondit anti korrupsion të Navalny-s.

Ashurkov, i  ka ndihmuar kritikut Navalny që të shpalos korrupsionin e zyrtarëve shtetëror dhe keqpërdorimin e fondeve të kampanjës së Moskës vitin e kaluar.


Ai ka shkruar, se Navalnys akuzohet nga shteti për shpalosjen e të bëmave të tyre dhe se ka rrezik që ai të paraburgoset, torturohet dhe t’i nënshtrohet një procesi gjyqësor jo të rregullt.
Previous Post Next Post