Itali, prostituta rreh 37 vjeçarin, nuk i dha paratë


Itali, prostituta rreh 37 vjeçarin, nuk i dha paratë

Një prostitutë 37 vjeçare e droguar në qytetin e Pisas në Itali, ka gjërmuar me biçikletë klientin e saj 83 vjeçarë për shkak se nuk e kishte paguar, deklaroi policia lokale.

Sipas agjencisë italiane ANSA, plaku ishte klient i rregullt, por pasi ka vërejtur që nuk ka pasur para për të paguar 37 vjeçaren, ka ikur me vrap, në këto rrethana, prostituta e ka gjurmuar hipur mbi biçikletë 83 vjeçarin. Pasi i është afruar, e ka goditur me shpulla dhe grushte. Ky ka qenë momenti që ka rënë në sy të disa policëve që po patrullonin zonën, të cilët i kanë arrestuar të dy personazhet.

Previous Post Next Post