14 milion euro shitet Diamanti i Kuq

14 milion euro shitet Diamanti i Kuq
Diamant i kuq “fancy vivid”, 8.41 karat është shitur në një ankand në Hong Kong për një çmim marramendës prej 14 milion euro.

Siç raporton Agjencia italiane e lajmeve ANSA, vlera e këtij diamanti në Hong Kong përllogaritet të jetë rreth 100 deri në 120 milionë dollarë.

Ai ka formën e dardhës dhe është i montuar në një unazë.Rekordi i mëparshëm i shitjes së një diamanti të ngjashëm u shënua në 2009-ën. Ai u shit për 10.7 milionë dollarë..
Previous Post Next Post