(Video) Papa bekon në aeroport djalin e Kryeministrit, Zahon


Papa Françesku pak para largimit nga Tirana ka bekuar djalin e Kryeministrit Rama në ambientet VIP të aeroportit ‘Nënë Tereza.’
(Video) Papa bekon në aeroport djalin e Kryeministrit, Zahon
Pasi ka mbërritur në aeroportin ‘Nënë Tereza’, Papa Françesku është pritur nga Kryeministri Rama dhe pak çaste më pas ka mbërritur edhe bashkëshortja e kryeministrit, Linda Rama bashkë me djalin në krahë, Zahon..
(Video) Papa bekon në aeroport djalin e Kryeministrit, Zahon (Video) Papa bekon në aeroport djalin e Kryeministrit, Zahon Reviewed by Oculus News on 9/21/2014 08:48:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.