Përplaset me peshkarexhën trageti i linjës Brindisi-Vlorë, mbytet peshkarexha


Përplaset me peshkarexhën trageti i linjës Brindisi-Vlorë, mbytet peshkarexha

Trageti i linjës Brindisi-Vlorë, është përplasur me një peshkarexhë sot në orët e para të mëngjesit pranë ishullit të Sazanit.

Përplasja ka ndodhur rreth orës 04:30 dhe si pasojë peshkarexha është mbytur, por ekuipazhi i saj prej 3 personash është shpëtuar nga Roja Bregdetare. Dyshohet se ka qenë peshkarexha ajo që i ka prerë rrugën tragetit.Përplaset me peshkarexhën trageti i linjës Brindisi-Vlorë, mbytet peshkarexha Përplaset me peshkarexhën trageti i linjës Brindisi-Vlorë, mbytet peshkarexha Reviewed by Oculus News on 9/30/2014 03:40:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.